Barcelona Liverpool'dan transfer yapacak

Barcelona'nın iki sezondur istediği Liverpoollu Philippe Coutinho bu yaz büyük bir bonservisle Katalan ekibine transfer oluyor

Barcelona Liverpool'dan transfer yapacak
09 Mayıs 2017 - 15:07

Barcelona'nın iki sezondur istediği Liverpoollu Philippe Coutinho bu yaz büyük bir bonservisle Katalan ekibine transfer oluyor. 

DUDAK UÇUKLATAN BONSERVİS

Sözleşmesinde oynama garantisi olacak olan Brezilyalı yıldızın bonservisi tam 90 milyon Euro. Bu bedeli vermek istemeyen Barcelona’nın, futbolcunun menajerinden İngiliz kulübünü sıkıştırması ve bu meblayı düşürmesini istediği belirtilirken Coutinho’nun ‘gelişmek için’ Barcelona’ya gitmek istemesinin Liverpool’un direncini kırabileceği iddia edildi.

BÜYÜKLERİ REDDETMİŞTİ

Philippe Coutinho’nun Liverpool’dan yalnızca Barcelona için ayrılacağı geçen transfer döneminde belli olmuştu. Real Madrid ilgisini önemsemeyen, PSG’nin rekor teklifini de hiç düşünmeden reddeden futbolcunun ideali Katalan ekibinde forma giymek. Barça yönetiminin bu durumu transferde bir koz olarak kullanacağı İspanyol basınında yazılırken oyuncuya verilecek 11 garantisinin de Coutinho’un kulübü benimsemesi için önemli bir etken olduğu belirtildi.

GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Kulübü Liverpool ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki Brezilyalı, bu sezon 29 Premier Lig maçında 10 gol atarken 6 asist yaptı. Coutinho 24 kez de Brezilya Milli Takımı formasını giydi.