Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey'in izinde! Teklifler...

Galatasaraylı genç oyuncunun artan form grafiğinin arkasındaki neden belli: Bayern Münih'e giden eski takım arkadaşının özel performans antrenörüyle çalışıp Almanya'dan fiziksel durumu için rapor alan 23 yaşındaki yıldız, uzman desteğiyle uçuşa geçti. Devlerin takibindeki Barış'a biçilen değer, 20 milyon Euro'nun üstünde!

Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey'in izinde! Teklifler...
02 Mayıs 2024 - 10:45
Galatasaray'da nereye koysan oynayan ve teknik direktör Okan Buruk'un jokeri olan Barış Alper Yılmaz'ın başarısının arkasındaki nedenlerden biri de yaptığı özel çalışmalar... Özellikle bu sezon formunu ciddi şekilde artıran 23 yaşındaki oyuncu, ocak ayında 30 milyon Euro'ya Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in izinden gidiyor. Fransız sağ bek, Florya'daki idmanların dışında özel performans antrenörü ile yaptığı çalışmaların ödülünü Bundesliga devine giderek almıştı. Boey'in bireysel hocasıyla uzun süredir çalışan Barış Alper, ayrıca Almanya'daki uzmanlardan fiziksel durumuyla ilgili sürekli rapor alıyor. Eksiklerini uzman desteğiyle kapatan genç futbolcu, 6 gol-8 asistle sezona damgasını vurdu.

Serbest kalma maddesi yok

Takımın vazgeçilmezi olan milli oyuncuyu, yönetim de ödüllendirdi ve 16 milyon TL yazan garanti ücretine zam yaptı. Galatasaraylı yıldızın, sözleşmesinde serbest kalma maddesinin ise olmadığı ortaya çıktı. EURO 2024'te boy gösterecek Barış Alper'e teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-kırmızılılar, 2000 doğumlu oyuncuya 20 milyon Euro'nun üzerinde değer biçiyor. Eski kulübü Keçiörengücü sonraki satıştan yüzde 20 pay hakkına sahip olduğu için yönetim, 20 milyon Euro'nun altındaki tekliflerde pazarlığa oturmayacak.

Bu sezon 7 kez sol, 6 kez sağ bekte, 9 defa sol, 26 asıl mevkisi sağ kanatta, 3 defa da santrforda ilk 11'de sahaya çıkan Barış Alper Yılmaz, zaman zaman da yaşanan sakatlıklar nedeniyle mücadeleler sırasında bölgesini değiştirmişti.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum