Başakşehir - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, bugün deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geliyor.

Başakşehir - Beşiktaş muhtemel 11'ler
12 Mart 2023 - 00:06
Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, bugün Medipol Başakşehir'e konuk oluyor. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacakken, karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.

Ghezzal geri dönüyor

Üç maçlık galibiyet hasretini Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek son veren Beşiktaş'a bir sevindirici haber de Rachid Ghezzal'dan geldi. Sakatlığı nedeniyle son iki karşılaşmada forma giyemeyen ve önceki gün yapılan antrenmana katılan Cezayirli futbolcu, 12 Mart Pazar günü oynanacak Medipol Başakşehir maçında forma giyebilecek. Yıldız oyuncunun maç eksiği sebebiyle karşılaşmaya yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

Başakşehir - Beşiktaş muhtemel 11'ler
Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Berkay, Karzev, Mahmut, Januzaj, Serdar, Okaka
Beşiktaş: Mert, Masuaku, Colley, Talha, Onur, Gedson, Hadziahmetovic, Salih, Cenk, Redmond, Aboubakar

En sıkıntılı fikstür

Bu hafta Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, bu sezonun ilk devresinde en fazla sıkıntı yaşadığı döneme giriyor. Siyah beyazlı takım ilk yarıda ilk 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplayarak liderlik koltuğunda yer aldığı 5. haftanın ardından ilk mağlubiyetini Başakşehir karşısında 1-0'lık skorla almış ve namağlup unvanını yitirmişti. Kartal, ardından üst üste puan kayıpları yaşamış ve bir anda zirvenin uzağından kalmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum