Başakşehir - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'de 29. hafta maçında Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Başakşehir - Galatasaray muhtemel 11'ler
28 Haziran 2020 - 00:05 - Güncelleme: 28 Haziran 2020 - 21:00

Süper Lig'in 29. haftasında Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Başakşehir: Mert, Caiçara, Epureanu, Ponck, Clichy, Mahmut, İrfan, Visca, Aleksic, Crivelli, Demba Ba

Galatasaray: Okan, Linnnes, Donk, Lemina, Saracchi, Ömer, Seri, Feghouli, Belhanda, Emre, Onyekuru

Eksikler

Başakşehir: Skrtel(sakat)

Galatasaray: Falcao, Muslera, Marcao veLuyindama(sakat), Ahmet Çalık, Mariano ve Adem Büyük(cezalı)

Takımların son durumu

Koronavirüs arasından formda geri dönen Başakşehir, önce Alanyaspor'u sonrasında Ankaragücü'nü mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. İstanbul ekibi, Galatasaray'ı yenmesi halinde ikinci sıradaki Trabzonspor ile puan farkını 4' yükseltecek.

Galatasaray istim üstünde

Koronavirüs arasında Fatih Terim ve Mustafa Cengiz'in hastalıklarıyla sarsılan Galatasaray'ın kabusu dönüşte de sürdü. Sakatlıklar ve cezalılarla boğuşan sarı-kırmızılı takım, son 2 maçından yalnızca 1 puan alabildi. Bu karşılaşma sarı-kırmızılıların şampiyonluk yarışında kalmaları için son şansı olacak.

Sarı kırmızılılar 5-4 önde

Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanan son 10 maçın yalnızca biri berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar 5 karşılaşmayı kazanırken Başakşehir sahadan 4 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum