Başakşehir - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun ikinci haftasında Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Başakşehir - Galatasaray muhtemel 11'ler
20 Eylül 2020 - 02:05 - Güncelleme: 20 Eylül 2020 - 23:01
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ikinci haftasında Başakşehir ile Galatasaray kozlarını paylaşacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Hasan Ali, Mahmut Tekdemir, İrfan Can, Visca, Aleksic, Crivelli, Demba Ba

Galatasaray: Fatih, Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Emre Kılınç, Belhanda, Arda Turan, Feghouli, Falcao

Eksikler

Galatasaray: Muslera, Emre Akbaba, Etebo

Takımların son durumu

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Başakşehir, başlagıçta beklentilerin uzağında kaldı. İlk hafta Hatayspor'a 2-0 mağlup olan İstanbul ekibi, özellikle Gael Clichy'nin yokluğunu aradığı görüldü. Galatasaray karşısında geçen sezonun üstünde bir performans sergilemek zorundalar. 

Beklentilerin üstünde başlangıç

Pandemi sonrası yaşadığı sorunların ardından geçen sezonu 6. sırada bitirebilen Galatasaray, yeni macerasına görkemli bir başlangıç yaptı. Orta sahaya beklenen transferlerin yapılmaması sebebiyle sorunlar yaşayacağı düşünülen sarı-kırmızılılar, önce ligde Gaziantep'i, sonra Avrupa Ligi'nde Netfçi engelini geçmeyi başardı.

Başakşehir 5-2 önde

Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanan son 10 maçın 3'ü berabere biterken 2 karşılaşmayı sarı-kırmızılılar kazandı. Başakşehir ise 5 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum