Başakşehir Kjaer'li Sevilla karşısında

Club Brugge'ü eleyen Başakşehir Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için zorlu Sevilla karşısına çıkıyor. Peki Başakşehir - Sevilla maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir Kjaer'li Sevilla karşısında
16 Ağustos 2017 - 09:49 - Güncelleme: 16 Ağustos 2017 - 11:09

Süper Lig’e Bursaspor galibiyetiyle başlayan Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bu gece İspanyol Sevilla’yı konuk ediyor.

Şampiyonlar Ligi 3.öneleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge’ü 3-3 ve 2-0’lık sonuçlar sonrası kupanın dışına iten Başakşehir son 10 yılda 5 kez UEFA Avrupa Ligi’ni kazanan güçlü rakibi karşısında avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

BAŞAKŞEHİR - SEVİLLA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşma 21:45’te başlayacak ve Tivibu2 kanalından naklen yayınlanacak.

Bu karşılaşmanın rövanşı ise 23 Ağustos’ta Sevilla’nın Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda yapılacak.

EMRE GERİ DÖNÜYOR

Bu kritik sınav öncesi Başakşehir’de önemli eksikler var. Aurelien Chedjou, Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Yine sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçını tribünde izleyen kaptan Emre Belözoğlu’nun ise Sevilla karşısında forma giymesi bekleniyor.

M.Başakşehir: Volkan Babacan - Caiçara, Epureanu, Attmah, Vlichy - Emre Belözoğlu, Mahmut - Visca, Mossoro, Elia - Adebayor

Sevilla: Rico Corchia - Mercado, Kjaer, Escudero, Krohn - Dehli, N’Zonzi, Ever Banega, Jesus Navas - Nolito - Ben Yedder

AVCI: SEVİLLA DEĞİŞİM İÇİNDE

Başakşehir-Sevilla mücadelesi öncesi iki takım dün basın mensuplarının karşısına çıktı ve son antrenmanlarını yaptı. Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Sevilla bir değişim içinde. Yakın zamanda yaptıkları Roma ve Everton karşılaşmalarının analizlerini yaptık. Avrupa Ligi’ni cebimize koymak çok önemli ama Şampiyonlar Ligi çok başka bir seviye. Kazanmak için sahada olacağız” yorumunu yaptı. 

Togolu golcü Adebayor ise, “Zor olacağının farkındayız. Ama kulübümüzün tarihi için çok önemli bir maça çıkacağız. En iyisi için elimizden geleni yapacağız” ifadesini kullandı.

SEVİLLA'DAN ÖNEMLİ TRANSFERLER

Sezon başında Fenerbahçe’den Simon Kjaer’i 12.5 milyon euro’ya transfer eden Sevilla’yı Arjantinli teknik adam Eduardo Berizzo çalıştırıyor. İspanyol temsilcisi Manchester City’den Jesus Navas ve Nolito’yu kadrosuna katmıştı. 

Medipol Başakşehir-Sevilla karşılaşmasını Fransa Futbol Federasyonu’nundan Clement Turpin yönetecek.

İDDAA ORANLARI

Karşılaşmanın İDDAA oranları ise şu şekilde:

Medipol Başakşehir: 2.90

Beraberlik: 2.90

Sevilla: 1.95

YORUMLAR

  • 0 Yorum