Başakşehir kritik Brugge deplasmanında

Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren temsilcimiz 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'da sahne alıyor.

Başakşehir kritik Brugge deplasmanında
26 Temmuz 2017 - 17:25 - Güncelleme: 26 Temmuz 2017 - 17:44

Sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkatleri çeken Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu gece Belçika'nın Club Brugge takımıyla deplasmanda karşılaşıyor.

Brugge şehrindeki Jan Breydel Stadı'nda oynanacak olan mücadele TSİ 22:00'de başlayacak. Bu kritik maç aspor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Mücadelede İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Mazzoleni düdük çalacak.

Bu karşılaşmanın rövanşı 2 Ağustos Çarşamba günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve bu maç sonucunda Şampiyonlar Ligi play-off turuna kalacak ekip belirlenecek.

 

EKSİKLER VAR

Bu kritik karşılaşma öncesi Başakşehir'de önemli eksikler var. Slovenya kampında sol ayak bileği kırılan Aurelien Chedjou ile birlikte sakatlıklarından sonra takıma dönüş süreçleri devam eden Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal ön eleme kadrosunda yer almadı.

MUHTEMEL 11

Başakşehir'in bu geceki karşılaşmaya şu onbirle çıkması bekleniyor:

Volkan Babacan - Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy - Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir - Mossoro, Elia, Visca - Adebayor.

Turuncu-lacivertli takım geçen sezon UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda Shaktar Donetsk'e elenerek Avrupa'ya erken veda etmişti. Süper Ligi ikinci sırada tamamlayan Abdullah Avcı'nın öğrencileri bu turu geçerse ülke puanı açısından da çok kritik katkıda bulunmuş olacak. Bilindiği gibi UEFA Avrupa Kupaları puan sıralamasında Türkiye ve Belçika peşpeşe sıralanıyor ve bu sezon alınacak puanlar bir sonraki sezon için çok büyük önem taşıyor.

Kadrosunda eski Başakşehir'li  Fransız forvet Jeremy Perbet'yi bulunduran Belçika temsilcisi 21 Temmuz'da oynadığı son hazırlık maçında Athletic Bilbao'ya 2-0 mağlup olmuştu.

Önümüzdeki hafta sonu başlayacak Belçika Süper Ligi'ndeki ilk hafta maçında Club Brugge deplasmanda Lokeren ile karşılaşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum