Başakşehir - Man. Utd muhtemel 11'ler

Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında Manchester United ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Başakşehir - Man. Utd muhtemel 11'ler
04 Kasım 2020 - 02:34 - Güncelleme: 04 Kasım 2020 - 22:56
UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının üçüncü maçında Başakşehir ile Manchester United karşı karşıya gelecek. 

Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Mücadele saat 20:55'ten itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Başakşehir - Manchester United Muhtemel 11'ler



Eksikler

Başakşehir: Chadli, Azubuike, Hasan Ali, Caiçara

Manchester United: Bailly, Lingard, Jones, Rojo, Romero

Takımların son durumu

Premier League'e oldukça kötü  bir başlangıç yapan Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde çok farklı bir görüntü çiziyor. İlk maçta Paris Saint-Germain'i deplsmanda deviren Manchester ekibi, sonrasında da Leipzig'i 5-0'lık skorla mağlup ederek 2'de 2 yapmayı başardı. İstanbul'a Devler Ligi için fazlasıyla özgüvenli geldiler.

Ligde toparlandı ama...

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Başakşehir, yeni macerasında büyük bir sürprizle başladı. İlk 4 haftayı puansız hatta gol atamatan kapatan Başakşehir, galibiyet hasretine Trabzon deplasmanında son vererek ilk puanlarını aldı. İstanbul ekibi, sonrasında ise Antalyaspor'u 5 golle geçerek eski günlerine geri dönüş sinyali verdi. Son olarak da Konyaspor deplasmanından 3 puanı almayı başardılar. Ayrıca Başakşehir'in özellikle PSG karşısında gösterdiği performan da gelecek adına fazlasıyla umut verdi.

İlk randevu

Başakşehir ile Manchester United, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez karşılaşacak. İngiliz ekibi, Türk takımlarına konuk olduğu son iki Avrupa kupası maçını da kaybetti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum