Başakşehir nasıl şampiyon olur?

Süper Lig'de şampiyon bu hafta ortaya çıkabilir. Başakşehir'in yenmesi 2019-20 sezonunun şampiyonu olması anlamına geliyor. Peki diğer sonuçlarda ne olacak?

Başakşehir nasıl şampiyon olur?
19 Temmuz 2020 - 05:15 - Güncelleme: 20 Temmuz 2020 - 00:36

FUTBOO | Süper Lig'de 33. hafta öncesi gündemde tek bir konu; Başakşehir bu hafta şampiyon olur mu? Süper Lig tarihinin en genç ekiplerinden olan Medipol Başakşehir, 33. haftada Kayserispor ile karşılaşacak.

Ligde 62 puanlı Trabzonspor'un 4 puan önünde, 66 puanla lider olan Başakşehir'in Kayserispor maçı ile şampiyonluğu garantileme ihtimali bulunuyor. Okan Buruk ve öğrencileri, büyük bir sürprize izin vermezse mutlu sona en kötü ihtimalle gelecek hafta ulaşacak. Peki nasıl?

1- Başakşehir, 66 puan

2- Trabzonspor, 62 puan

Medipol Başakşehir, bu hafta sahasında Kayserispor ile, ikinci sıradaki Trabzonspor ise sahasında Konyaspor ile karşılaşacak. Başakşehir, Kayserispor'u mağlup etmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Başakşehir, Kayserispor ile berabere kalırsa bu kez Trabzonspor'un alacağı sonuç önemli olacak. Eğer Trabzonspor Konyaspor'u yenerse iş son haftaya kalacak. Başakşehir berabere kalır, Trabzonspor'da Konyaspor'u yenemezse şampiyon yine Başakşehir olacak.

Hem Başakşehir hem de Trabzonspor'un sahadan puansız ayrılmaları halinde ise yine Medipol Başakşehir bu hafta şampiyonluğunu ilan edecek. 

Trabzonspor'un umudu var mı?

Trabzonspor'un tek umudu ise kalan iki maçını kazanıp Başakşehir'in iki maçta da puan kaybetmesi olacak. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum