Başakşehir tur için sahada

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Sevilla ile Başakşehir İspanya'da karşı karşıya gelecek. Sevilla - Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Başakşehir tur için sahada
22 Ağustos 2017 - 14:12 - Güncelleme: 22 Ağustos 2017 - 23:36

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında İspanya'da Sevilla ile kozlarını paylaşacak.

Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek.

Sevilla-Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle!

21.45'te başlayacak maçı TRT 1 naklen yayınlayacak. Sahasında oynadığı maçı 2-1 kaybeden turuncu-lacivertliler bu maçı kazanarak yoluna Şampiyonlar Ligi grup aşamasında devam etmek istiyor.

Sevilla - Başakşehir maçını canlı izlemek için tıklayın...

Başakşehir'de 2 eksik var

Maç öncesinde Medipol Başakşehir'de 2 eksik futbolcu bulunuyor. Daha önce Slovenya kampında sakatlanan Aurelien Chedjou ile sakatlığı uzun süredir devam eden Egemen Korkmaz zorlu mücadelede forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler

Sevilla: Rico, Lenglet, Escudero, Pareja, Mercado, Montoya, Banega, Correa, Pizarro, N'Zonzi, Ben Yedder

Başakşehir: Volkan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre, Mahmut, Mossoro, Visca, Elia, Adebayor

Başakşehir nasıl tur atlar?

Sahasında oynadığı ilk maçı 2-1 kaybeden Başakşehir'in tur atlaması için alacağı her 2 farklı galibiyet onlara yetiyor olacak. Turuncu-lacivertliler, 2-1'in üzerinde tek farklı galibiyetler alması halinde de turu geçen taraf olurken beraberlik ve mağlubiyet Sevilla'ya yetiyor. Ayrıca Sevilla, alacağı 1-0'lık mağlubiyette bile turu geçerken, maçın 2-1 Başakşehir lehine bitmesi halinde uzatmalar oynanacak. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışlarına geçilecek.

Medipol Başakşehir bu maçla birlikte Avrupa arenasındaki 10. maçına çıkacak. Başakşehir daha önce oynadığı 9 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Avrupa Kupaları'ndaki tek galibiyetini bu sezon evinde oynadığı Club Brugge maçında elde eden İstanbul temsilcisi diğer maçlarda Rijeka ile 2 kere, Club Brugge ile 1 kere berabere kalırken, AZ Alkmaar, Shakhtar Donetsk ve Sevilla ile oynadığı 5 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum