Başkan açıkladı! ''Falcao'yu transfer etmek isteriz''

MLS, Suudi Arabistan ve Güney Amerika'dan bazı takımların ilgilendiği Falcao için ilk resmi açıklama Kolombiya'dan geldi.

Başkan açıkladı! ''Falcao'yu transfer etmek isteriz''
20 Ocak 2021 - 02:45
Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bir türlü düzenli forma giyemeyen Falcao için Güney Amerika'dan bir transfer açıklaması geldi. MLS'ten bazı talipleri olduğu iddia edilen Radamel Falcao için Kolombiya temsilcisi Millonarios da devreye girdi.

Transferle ilgili ciddi açıklamayı Millonarios Kulübü yönetim kurulu başkanı Gustavo Serpa yaptı. Gustavo Serpa, Falcao'yu transfer etmenin hayalini kurduğunu söylerken ''Falcao'yu her gün Millonarios'a getirme olasılığını hayal ediyorum. Onunla bir kez konuştum ve transfer sadece onun isteğine bağlı. Millonarios gibi büyük kulüpler taraftarların arzu ettiği isimleri getirmek ister. Fredy Guarin ve Fernando Uribe gibi isimlerle hedefimizin ne kadar büyük olduğunu gösterdik'' ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz daha önce Falcao için bazı teklifler olduğunu ''Falcao'ya ülkesinden, Güney Amerika'dan ve Araplardan teklifler gelse de kabul etmiyor. Ancak kendisinin ve Galatasaray'ın yararına bir durum olur da gitmek isterse konuşuruz'' sözleriyle açıklamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum