Batshuayi'de sona doğru

Kupasız kapatılan sezonun ardından taraftarını kazanmak isteyen Fenerbahçe, gelecek sezonda iddialı bir ekip oluşturmanın hedefinde. Bu doğrultuda hedef Chelsea’nin Belçikalısı Michy Batshuayi.

Batshuayi'de sona doğru
09 Haziran 2017 - 15:32

Gelecek sezon üç kulvarda da başarı hedefleyen Fenerbahçe, transferde orta sahanın yanı sıra forvet hattında da çalışmalar yapıyor. Chelsea’den Batshuayi takibine alan sarı-lacivertliler, oyuncunun yaptığı açıklamadan sonra daha somut adımlar atmanın hedefinde.

Fenerbahçe’nin de temas halinde olduğu Michy Batshuayi İngiliz basınına geleceğini değerlendirdi. Michy Batshuayi, "Daha fazla oynamam gerekiyor. Artık yedek kulübesinde oturmak istemiyorum. Dünya Kupası için hazırlanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kiralama formülüne ile başka bir takımda süre almaya sıcak baktığını belirten Belçikalı forvet, "Menajerim ve kulübümle konuşacağım. Kiralık formülü olabilir. Kararı yönetim ve teknik direktör alacak" açıklamasında bulundu. Fenerbahçe, kiralamak istediği Batshuayi için Chelsea ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

KOCAMAN ONAY

Geçen sezon Marsilya'dan Chelsea'ye transfer olan Michy Batshuayi, Chelsea’de istediği forma şansını bulamadı. Fenerbahçe, 23 yaşındaki forvet oyuncusu için 2 milyon Euro kiralama bedeli ile birlikte oyuncuya verilen yıllık ücreti oyuncuya ödemeyi kabul etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum