Batshuayi için Fenerbahçe bir adım önde

Chelsea’de oynayan Belçikalı futbolcu, “Geleceğime kulübüm karar verecek. Chelsea nereyi isterse oraya gideceğim” dedi. Fenerbahçe’nin Chelsea ile olan iyi ilişkileri sarı-lacivertlileri bir adım öne geçiriyor.

Batshuayi için Fenerbahçe bir adım önde
02 Haziran 2017 - 11:09

Fenerbahçe’ye, Premier Lig şampiyonu Chelsea’nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi’nin transferinde bir avantaj daha doğdu.

İngiliz kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan, ancak önümüzdeki sezon kiralanması ya da uygun bir bonservis bedeli ile satılması gündemde olan 23 yaşındaki futbolcu, Ada basınına yaptığı açıklamada geleceği ile ilgili konuştu.

“Önümüzdeki sezon hangi kulüpte oynayacağımı bilmiyorum” diyen  Michy Batshuayi, geleceği ile ilgili söz sahibi olan tarafın kulübü Chelsea olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Chelsea ile 2021 yılına kadar sözleşmem var. Kulübün nereye isterse oraya giderim. Beni alacak takımın kulübümle anlaşması şart” dedi.

SON DÖNEMDE İLİŞKİLER ÇOK İYİ

Bu açıklamalar, son dönemde Chelsea yönetimi ile ilişkileri çok iyi olan Fenerbahçe’yi bir adım öne geçirdi. İki kulüp, 8 Ağustos 2014 tarihinde Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin ailelerine yardım amacıyla düzenlenen futbol turnuvasında bir araya gelmişti.

Ayrıca Fenerbahçe, İngiliz ekibinden yakın dönemde Miroslav Stoch ve Raul Meireles’i transfer ederken karşılıklı olarak iyi ilişkiler kurulmuştu.

Belçikalı forvete Premier Lig’den de Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in takımı West Ham’ın talip olduğu biliniyor. Ancak Chelsea’nin bu transfere sıcak bakmadığı alınan bilgiler arasında. Fenerbahçe yönetiminin Michy Batshuayi’nin transferi ile ilgili olarak girişimlerini sürdürdüğü ve maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Belçikalı futbolcunun imzaya çok yakın olduğu öğrenildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum