Bayern'den geleceğe bir yatırım daha

21 yaşındaki Kingsley Coman ve Niklas Süle'yi transfer eden Bayern, bir diğer genç isin Serge Gnabry'yi de kadrosuna dahil etti.

Bayern'den geleceğe bir yatırım daha
11 Haziran 2017 - 12:53

Almanya Bundesliga'da üst üste 5. şampiyonluğunu elde eden Bayern, kadrosunu yeni sezonda güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce Sebastian Rudy, Niklas Süle ve Kinsgley Coman'ın renklerine dahil eden Alman devi, son olarak Werder Bremen'de bu sezon büyük bir çıkış yakalayan Serge Gnabry'yi transfer etti.

8 MİLYON EURO ÖDEDİLER

Bild'in haberine göre Fildişi asıllı Alman oyuncunun 8 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödeyen Bavyera ekibi, oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

DÖRDÜNCÜ TRANSFER OLDU

Hoffenheim'den Sebastian Rudy'yi kadrosuna dahil eden Münih ekibi, 21 yaşındaki iki isim Niklas Süle ve Kingsley Coman için toplamda 41 milyon Euro ödedi. Ayrıca Kırmızı-Beyazlılar gelecek adına bu yaz üçüncü genç transferini Gnabry ile gerçekleştirdi. 

ARSENAL'DAN 5 MİLYON'A AYRILMIŞTI

Geçtiğimiz yaz Almanya Milli Takımı ile 2016 Rio Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan ve sonrasında 5 milyon Euro bedelle Arsenal'dan Werder Bremen'e transfer olan 21 yaşındaki kanat oyuncusunun yıldızı burada parladı.

27 MAÇTA 11 GOL

Yeşil-Beyazlılar ile 23'ü ilk 11 olmak üzere 27 maça çıkan Gnabry, 11 gol atıp 2 de asist yapmayı başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum