Bayern'den Sacha Boey için itiraf; ''Bizim için rüya!''

Bayern Münih Sportif Direktörü Christoph Freund, Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardıkları Sacha Boey hakkında konuştu.

Bayern'den Sacha Boey için itiraf; ''Bizim için rüya!''
28 Ocak 2024 - 01:25
Bayern Münih Sportif Direktörü Christoph Freund, Bundesliga'da oynadıkları Augsburg karşılaşmasının ardından Sacha Boey hakkında açıklamalarda bulundu. Sacha Boey transferiyle ilgili konuşan Freund, Fransız oyuncuyu çok istediklerini dile getirdi. 

Christoph Freund, yaptığı açıklamada Boey'i uzun süredir yakından takip ettiklerini de söyledi. Freund, Boey hakkında ''Sacha Boey herhangi bir oyuncu değil. Çok istediğimiz bir oyuncuydu. Onu uzun zamandır takip ediyorduk'' ifadelerini kullandı.

''Boey bizim için bir rüya''

Sacha Boey'in özellikleri hakkında konuşan Freund, ''O, bizim için 'rüya' oyuncu. Transferin gerçekleşmesi bizi çok mutlu edecek. Takımımıza çok yüksek enerji, güç ve fiziksellik katacağına inanıyoruz'' dedi.

Bayern Münih'in kısa süre içersinde Sacha Boey ile 5 yıllık sözleşme imzalaaması bekleniyor. Bayern bu transfer için Galatasaray'a yaklaşık 30 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum