Bayern Münih'ten Erling Haaland açıklaması!

Avrupa transfer piyasasının en gözde isimlerinin başında gelen Norveçli golcü Erling Haaland için Bayern Münih'ten açıklama geldi.

Bayern Münih'ten Erling Haaland açıklaması!
13 Mayıs 2021 - 15:38
Erling Haaland, seneye hangi takımın formasını giyecek? Avrupa transfer piyasasında en çok merak edilen sorulardan birisi de bu. Borussia Dortmund forması giyen Erling Haaland'ın ismi birçok kulüp ile anılıyor. Bayern Münih'in de ismi zaman zaman Haaland transferinde geçiyor.

Bayern Münih'in yönetim kurulu üyesi Oliver Kahn ise Haaland iddiaları hakkında konuştu. Bild'e açıklamalarda bulunan Kahn, ''Üzgünüz. Haaland transferinden bahsedenler durumu hala anlamadı. 100 milyon euro'nun üzerinde bir maliyeti olan bir transfer şu anda Bayern için düşünülemez. Zaten Robert Lewandowski'ye sahibiz. Bu seviyesini birkaç yıl daha koruyabilir.'' sözlerini kullandı.

Transfer ve Nagelsmann açıklaması

Transferler ve yeni teknik direktör Nagelsmann hakkında da görüşlerini belirten Kahn, ''Önümüzdeki yıllarda, transfer pazarında çok akıllı olmak gerekecek. Fırsatları hızlı bir şekilde değerlendirmek çok önemli olacak. Julian Nagelsmann'ın zorlukları seven bir karakteri var. Bayern'de şampiyonluklar ve kupalar her şeyden daha önemlidir. Nagelsmann için 23 milyon euro'nun üzerinde bonservis ödediğimiz söyleniyor. Garanti edilen miktar bunun çok altında.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum