Belhanda, Galatasaray kararını değiştirdi

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan Younes Belhanda, bir kez daha fikrini değiştirdi.

Belhanda, Galatasaray kararını değiştirdi
22 Ağustos 2020 - 11:36
Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları sürerken sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonu 6. sırada tamamlayan ve Avrupa Ligi'nde mücadele edecen olan Galatasaray transferde emin adımlar atarak hata yapmak istemiyor. Galatasaray’da Feghouli’nin kalma kararı almasından sonra Belhanda da fikrini değiştirdi, gitmeyeceğini bildirdi.

Milliyet'in haberine göre bir sene daha kontratı olan 30 yaşındaki futbolcu, kendisine yapılan teklifleri değerlendirmeme kararı aldı. Cim-Bom’da ve İstanbul’da her fırsatta mutlu olduğunu söyleyen Faslı oyuncu kariyerini sarı-kırmızılı takımda sürdürecek.

Yakın tarihte İstanbul’da ev alan ve ailesiyle tatile bile gitmeyen Belhanda, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen yeni sezon hazırlıklarında da yine en konsantre isimlerden biri olduğu ifade edildi.

Son senesi, ekstra motivasyon yükleniyor

Tesislere her zaman en erken gelen isimler arasında olan tecrübeli futbolcunun bu motivasyonu teknik kadroyu da umutlandırdı. Bir sene daha sözleşmesi bulunan ve Galatasaray’dan 3 milyon 350 bin euro garanti ücret alacak olan Belhanda’nın, son senesi olması nedeniyle bu sezon ekstra performans sergilemesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum