Belözoğlu döneminde Fenerbahçe

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı mağlup ettiği haftayı kayıpsız kapatarak lider ile puan farkını indiren Fenerbahçe, Emre Belözoğlu göreve geldikten sonra başarılı performansını sürdürmeye devam ediyor.

Belözoğlu döneminde Fenerbahçe
10 Mayıs 2021 - 00:34
FUTBOO | Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki kritik Ankaragücü maçından uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1'lik galibiyetle ayrılırken, Emre Belözoğlu dönemindeki başarılı performansını da sürdürdü.

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından 8 lig maçında yenilgi almazken, bu maçlarda toplam 20 puan toplamayı başardı.

Deplasmanda gelen 8 puan

Emre Belözoğlu döneminde iç sahada 4'te 4 yapan Fenerbahçe, deplasmanda da iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Sarı-lacivertliler Emre Belözoğlu göreve geldikten sonra 4 deplasman maçında 8 puan toplamayı başardı.

Liderle fark ikiye indi

Beşiktaş karşılaşmasının ardından Erol Bulut ile yollar ayrılırken, Fenerbahçe o haftayı lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kapatmıştı. Emre Belözoğlu döneminde yakalanan performans ile sarı-lacivertliler son iki haftaya lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde giriyor.

Emre Belözoğlu döneminde Fenerbahçe

Denizlispor: 1-0
Yeni Malatya: 1-1 (D)
Gaziantep FK: 3-1
Başakşehir: 2-1 (D)
Kasımpaşa: 3-2
Alanyaspor: 0-0 (D)
BB. Erzurumspor: 3-1
Ankaragücü: 2-1 (D)

YORUMLAR

  • 0 Yorum