Belözoğlu'ndan samimi sözler! 'Hagi mi, Alex mi?'

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Emre Belözoğlu, 'Hagi mi, Alex mi?' sorusuna samimi bir şekilde cevap verdi.

Belözoğlu'ndan samimi sözler! 'Hagi mi, Alex mi?'
29 Ekim 2020 - 03:18 - Güncelleme: 29 Ekim 2020 - 03:22
Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Emre Belözoğlu, Haber Global'de yayınlanan ''Az Önce Konuştum'' programına konuk olurken, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu, ''Hagi mi, Alex mi?'' sorusuna da samimi bir cevap verdi.

''Hagi Türkiye'deki en iyi futbolcu''

Hagi'nin Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı oyuncu olduğunu dile getiren Emre Belözoğlu ''Hagi’yi Alex’ten ayıran, Hagi asker bir oyuncuydu. Kaybetmez, mücadele eder, hiçbir şekilde pes etmez. Hagi benim gördüğüm Türkiye’deki en iyi futbolcuydu. Antrenman biterdi. Bize bağırırdı, "Nereye gidiyorsunuz" diye, beraber bizi çalıştırırdı. O dönemde Hagi'nin bende çok katkısı olmuştu'' ifadelerini kullandı.

Arda Turan hakkında da dikkat çeken ifadeler kullanan Belözoğlu, ''Arda Turan ile birbirimize nazımız var. Arda'ya bazen kızdığım kadar takdir ettiğim çok yönü oluyor. Özel bir çocuk. Çok isterim başarılı olmasını. En büyük isteğim Arda'nın Galatasaray'da başarılı olması'' dedi.

''Taraftarımız bize güvensin''

Fenerbahçe taraftarından da destek isteyen Emre Belözoğlu ''Taraftardan ricam herkese güvensinler. Biz onların mutlu olması için çalışıyoruz. İçeride başka bir enerji var. Fenerbahçe her sezona başlarken şampiyonluk hedefiyle başlar. Transfer yaparak şampiyon olamazsınız. Zamanlama daha önemli. İyi bir kadro kurduk doğru. İyi bir ekibimiz var ama bazen de yetmez. O doğru zamanda müdahele olmanız gereken durumlar var'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum