Ben Arfa'dan kötü haber

PSG’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hatem Ben Arfa için Fenerbahçe’yi üzecek bir haber geldi.

Ben Arfa'dan kötü haber
02 Ağustos 2017 - 15:52 - Güncelleme: 02 Ağustos 2017 - 15:59

Sarı-Lacivertliler’in ısrarla istediği Ben Arfa’nın, Fransa’dan ayrılsa bile kariyerine Türkiye’de devam etmek istemediği açıklandı.

ANLAŞMA YOK

10 numara arayışındaki Fenerbahçe’ye, Fransa’da kötü bir haber geldi. Uzun zamandır PSG’den ayrılması gündemde olan Hatem Ben Arfa’nın, yakın zamanda İstanbul’a geleceği kaydedilmişti. Ancak gelen son haberler futbolcunun, Fenerbahçe ile anlaşmaktan çok uzak olduğunu gözler önüne serdi. Fenerbahçe’nin Ben Arfa’ya senelik 5 milyon Euro önerdiği ve futbolcunun kulübüyle olan pürüzleri hallettikten sonra İstanbul’a geleceği öne sürülmüştü.

“TÜRKİYE’Yİ İSTEMİYOR”

Ancak Ben Arfa’nın menajerinde bu iddiaları yalanlayacak bir haber geldi. Menajer Michel Ouazine yaptığı açıklamada futbolcusunun PSG’den ayrılmak istemediğini belirtirken, “Eğer Ben Arfa’yı istemiyorlarsa maaşını vermek zorundalar. Kendisi PSG’nin sözleşmeli futbolcusu, bu yüzden kimse ile görüşmedik. Ben Arfa’ya Avrupa’nın birçok kulübünden ilgi var. Ancak şunu söyleyebilirim, Ben Arfa kesinlikle Türkiye’ye gitmek istemiyor” diyerek Fenerbahçe’ye kapıyı kapattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum