Ben Arfa dünyaları istedi

adı bir süredir Fenerbahçe ile anılan ve sarı-lacivertlilerin daha önce iki kez teklif götürdüğü Hatem Ben Arfa’nın istekleri transferin önünü tıkadı. Fransız oyuncunun yıllık 6 milyon euro istemesi Fenerbahçe'nin durmasına neden oldu.

Ben Arfa dünyaları istedi
10 Temmuz 2017 - 00:01

PSG ile yollarını ayırmaya hazırlanan Ben Arfa konusunda girişimlerini sürdüren Fenerbahçe’yi Fransız oyuncudan gelen istekler durma noktasına getirdi. 

Kulübü Paris Saint Germain ile alacaklarına karşılık bonservisini alma konusunda anlaşan Hatem Ben Arfa’yı yeniden gündemine alan sarı-lacivertliler oyuncuyla aracılar vasıtasıyla yeniden temasa geçti. Ancak oyuncunun istekleri fazla aşırı bulundu, 

Fransız kulübünde senelik 4 milyon euro civarında net ücreti bulunan yıldız oyuncunun, Fenerbahçe’den yıllık 6 milyon euro ve 4 milyon euro imza parası talep ettiği öğrenildi

Oyuncunun bu ağır şartları öne sürmesi ve indirime gitmemesi bu transferin şimdilik önünü tıkamaya yetti.

ROMA VAZGEÇTİ

Ben Arfa ile ilgilendiği bilinen İtalya’nın Roma kulübünün transferden çekildiği iddia edilirken, NTV Spor’un haberine göre. sportif direktör Monchi, Fransız yıldızın iyi bir futbolcu olduğunu ancak hücum hattını güçlendirmek için başka isimlerle de görüştüklerini ifade ettiği bildirildi. 

İtalyan medyası ise Monchi’nin bu açıklamasını “Ben Arfa gelmeyecek” başlığıyla sayfalarına taşıyarak yorumladı.

PSG’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hatem Ben Arfa ile ayrıca Marsilya, Lyon, Nice, Newcastle United ve Hull City kulüplerinin de ilgilendiği gelen bilgiler arasında. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum