Ben Arfa ve Lucas Lima'da son durumlar

Simon Kjaer’in ayrılmasından sonra Fenerbahçe’de gözler transfere çevrildi.

Ben Arfa ve Lucas Lima'da son durumlar
01 Ağustos 2017 - 11:58 - Güncelleme: 01 Ağustos 2017 - 12:00

Gelecek sezonda Aykut Kocaman yönetiminde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, FFP engelini Simon Kjaer ile aştı. Başarılı defans oyuncusunu Sevilla’ya satmak zorunda kalan Fenerbahçe, Kjaer’den elde ettiği 13 milyon euro bonservis bedeli ile transfer yelpazesini genişletecek.

Kjaer’den kaynak yaratan sarı-lacivertliler, transfer temaslarında artık daha etkin bir şekilde planlama yapabilecek. Temasa geçilen Hatem Ben Arfa için bekleyişte olan sarı-lacivertliler, oyuncuyla kulübünün anlaşmasını bekliyor.

Fenerbahçe, Ben Arfa’nın kulübü PSG ile arasındaki alacak sorununu çözmesini bekliyor. PSG ise Ben Arfa’yı isteyen takımla bu alacağı paylaşmanın hedeflerini yapıyor. Eğer Arfa, bu teklifi kabul ederse Fenerbahçe ile PSG arasındaki pazarlıklar boyut atlayacak ve transfer imza aşamasına gelecek.

 

LİMA İÇİN BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Fenerbahçe’nin transfer listesindeki tek isim Ben Arfa değil. Santoslu Lucas Lima için de bekleyişte olan Fenerbahçe, oyuncunun kulübü ile anlaşmak için bekleyişte. Aralık ayında sözleşmesi bitecek olan oyuncu için uçuk bonservis taleplerinde bulunan Santos, oyuncunun sözleşme yenilememesi ve bir an önce takımdan ayrılma isteğiyle köşeye sıkışmış durumda. Fenerbahçe, bu detayları koz olarak kullanıp, Lima’yı renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum