Benfica - Ajax muhtemel 11'ler

Benfica ile Ajax, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Benfica - Ajax muhtemel 11'ler
23 Şubat 2022 - 03:24
Benfica ile Ajax, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya gelecek.

Estadio da Luz'da oynanacak karşılaşma 23.00'da başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Benfica: Vlachodimos, Lazaro, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo, Rafa, Mario, Weigl, Everton, Ramos, Nunez

Ajax: Pasveer, Mazraoui, Schuurs, Martinez, Blind, Alvarez, Gravenberch, Antony, Berghuis, Tadic, Haller

Takımların son durumu

Geçen sezon şampiyonluğu Sporting'e kaptıran Benfica, bu sene de istediği durumda değil. Jorge Jesus ile umutlu bir yola çıkmalarına karşın kötü sonuçların ardından ayrılık geldi. Ligde liderin 12 puan gerisinde kalan Benfica, Devler Ligi'nde ise Barcelona'yı geride bırakmayı başardı. İki maçta Katalan ekibinden 4 puan aldılar ve grubu ikinci sırada bitirdiler.

Seriye bağladılar

Sezona iyi bir başlangıç yapan Ajax, yaşadığı bazı sürpriz puan kayıplarının ardından ligde işini zora sokmuştu ancak son 7 maçın tamamını kazandılar ve zirvede rahatladılar. Bu süreçte 21 gol atarken kalelerinde yalnızca 1 gol gördü. Şampiyonlar Ligi'nde de Beşiktaş, Dortmund ve Sporting'in yer aldığı grubu 6'da 6 ile tamamlayarak gösterişli bir performans ortaya koydular.

Ajax 5-2 önde

Benica ile Ajax arasında oynanan 9 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Hollanda ekibi 5 karşılaşmayı kazanırken Ajax ise sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum