Beşiktaş 2-3 çocuğun kendini popüler edeceği yer değil

Beşiktaş Başkanı, Fenerbahçe ile oynanan basketbol maçında olay çıkaran taraftarlara ateş püskürdü: “Kazanacağımız maçı ne hale getirdiler. Beşiktaş, 2-3 tane çocuğun kendini popüler etme savaşını vereceği yer değildir. Beşiktaş'a kimsenin zarar vermesine müsaade etmeyeceğiz.”

Beşiktaş 2-3 çocuğun kendini popüler edeceği yer değil
16 Haziran 2017 - 10:46 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 10:51

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe ile oynanan play-off final serisinin üçüncü maçında olay çıkaran taraftarlar için sert konuştu. Orman, Metin Albayrak’ın istifası konusunda da “Bazen böyle çocukça işler oluyor. Konuşur, tatlıya bağlarız” dedi.

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nin Ankara’da düzenlenen iftar yemeğine katılan Fikret Orman, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanan Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası almaları konusunda da sert bir çıkış yaptı.

“BEŞİKTAŞ’I TEMSİL EDİYORUZ”

“Bir basketbol maçımız vardı. Herkes Beşiktaş'ı temsil ediyor. Biz yönetim kurulu olarak, genel kurul üyeleri, tüm derneklerimiz ve taraftarlarımız da Beşiktaş'ı temsil ediyor” diyen Fikret Orman şöyle devam etti:

“Kazanacağımız maçı ne hale getirdiler. Beşiktaşlılık, efendilik, nezaket, zarafettir. Her seferinde bunun altını çizdik. Bu işleri buralara getirene kadar hep beraber büyük emek veriyoruz. Beşiktaş, 2-3 tane çocuğun kendini popüler etme savaşını vereceği yer değildir. Basketbolda aynen futboldaki gibi her koltukta kimin oturduğunu, ne için geldiğini hep beraber bileceğiz.

Beşiktaş'a kimsenin zarar vermesine müsaade etmeyeceğiz. Kimseye, hiçbir taraftar grubuna izin vermedik. Beşiktaş'ın yüzünü kara çıkarmaya kimsenin hakkı yoktur. Bundan sonra da o hakkı kimseye vermeyeceğiz.”

ALBAYRAK’IN İSTİFASINA İLGİNÇ YORUM

Fikret Orman, Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü ve Transfer Komitesi Başkanı Metin Albayrak’ın istifa iddialarına ilişkin da şöyle konuştu:

“Beşiktaş'ı yönetmek ciddi bir iştir. Biz de o ciddiyetle hareket etmeye çalışıyoruz. Yönetimler içerisinde bazen böyle çocukça işler oluyor, olmuyor değil. Ben bu camianın başkanı olarak bunları olgunlukla karşılamaya gayret ediyorum. Metin benim çocukluk arkadaşımdır, kardeşim kadar yakındır.

Duyduğum kadarıyla, sebebini bilmediğim bir kırgınlığı olmuş. Çağırır, konuşur, tatlıya bağlamaya çalışırız. Biz camia bütünlüğünü sağlamaya çalışıyoruz. Şahsi olarak üzüldüğüm şeyler ama Beşiktaş ile duygularımı birbirine karıştırmam. Çözeriz, çok problem olacağını zannetmiyorum.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum