Beşiktaş'a Meksika'dan kötü haber

Siyah-beyazlılar, bir süredir peşinde oldukları Gignac için kulübü Tigres ile yaptığı görüşmeden sonuç alamadı. Meksika kulübü futbolcuları için yapılan bu teklifi geri çevirdi.

Beşiktaş'a Meksika'dan kötü haber
16 Temmuz 2017 - 16:41

Sezonun açılmasına az süre kala forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a, Meksika'dan olumsuz haber geldi. 

Meksika takımı Tigres’te forma giyen Andre Pierre Gignac için temaslarda bulunan siyah-beyazlılar, bu transferi sonlandırmak için gerekli adımları atmaya başladı. 

4 MİLYONU AZ BULDULAR

Ancak, Meksika ekibi ile bonservis bedeli pazarlıklarına başlayan Beşiktaş yönetiminin istediği sonucu alamadığı öğrenildi.

4 milyon euroluk teklifi geri çeviren Tigres’in, Gignac için farklı kulüplerden daha yüksek teklifler geldiğini söylediği öğrenildi. Bu gelişme üzerine siyah-beyazlıların üzerine bekleme kararı aldığı öğrenildi. 

Şimdilik bu durumda beklemeye geçen Beşiktaş yönetiminin fiyat yükseltmek istememesi nedeniyle listesindeki diğer adaylara yöneldiği ifade edildi.

ROTA İKİ YILDIZA DÖNDÜ

Bu gelişme üzerine Vincent Aboubakar ve Fiorantina'dan Khouma Babacar için temaslarını yoğunlaştırmayı planlayan yönetim, NTV Spor’un haberine göre, forvet transferini kısa süre içinde tamamlamayı düşünüyor. 

Aboubakar veya Babacar'ı bonservisi ile transfer etmek isteyen siyah-beyazlılar, önümüzdeki günlerde net sonuçlar alamaya çalışacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum