Beşiktaş'a sürpriz forvet adayı!

Yeni sezon öncesi kadrosuna forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine yeni bir isim daha geldi. Diego Costa, Dzeko gibi isimler konuşulurken Luuk De Jong ismi de öne çıktı.

Beşiktaş'a sürpriz forvet adayı!
15 Temmuz 2021 - 11:16
Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş 'ta, Dzeko ve Mitrovic'den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçilmiş, Diego Costa ise listenin bir numarasına yazılmıştı. Ancak İspanyol futbolcunun sürekli taleplerinin değişmesinden dolayı daha fazla zaman kaybetmek istemeyen siyahbeyazlılar, ibreyi Luuk de Jong'a çevirdi. Kartal, Hollandalı futbolcu için kulübü Sevilla'ya kiralama teklifinde bulundu.

Mevcut kadrosunda Munir El Haddadi ve Youssef En-Nesyri'yi bulunduran İspanyol kulübü, bir forvet daha almayı planlıyor. Bu durumda De Jong, 4. santrfor konumuna düşecek.

Sevilla, maaşından kurtulmak istiyor

Oyuncunun 2.5 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulmak isteyen Sevilla'nın, Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı belirtildi. Haziran 2023'e kadar sözleşmesi olan 30 yaşındaki Hollandalı yıldızın da takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Milli takımda da oynuyor

Sevilla, 38 kez Hollanda Milli Takımı forması giyen Luuk de Jong'u iki sezon önce 12.5 milyon Euro bonservis bedeliyle PSV'den transfer etmişti. Geride kalan sezonda 48 maça çıkan tecrübeli golcü, bu mücadelelerde 9 gol atarken, 1 de asist yapabildi. (Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum