Beşiktaş'a sürpriz forvet

Avrupa'da transferin son gününe girilirken transferlerde sıcak gelişmeler yaşanıyor... Beşiktaş Cenk'in Crystal Palace'a transfer olma ihtimaline karşı gündemine Rus golcüyü aldı.

Beşiktaş'a sürpriz forvet
31 Ağustos 2017 - 19:33

Ajansspor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre; Beşiktaşlı Cenk Tosun, İngiltere'ye transfer olsa da olmasa da bir forvet daha alınacak. Şenol Güneş'in talebi bu yönde.

Siyah-beyazlı yönetici Umut Güner bu doğrultuda Rus golcü Fedor Smolov'u menajerleriyle görüşmelere başladı.  

KİRALIK OLARAK ALINMASI GÜNDEMDE

Beşiktaş, ilk planda Rus Milli Takım forması giyen Smolov'u kiralamanın peşinde. Krasnodar 2 milyon Euro kiralama bedeli isterken, satın alma opsiyonu için de 12 milyon Euro maddesi koydurmak istiyor.

Siyah-beyazlılar, Cenk Tosun'un satışından bağımsız biçimde Smolov'u kadrosuna katmanın peşinde. Ancak bu konuda çok kısa sürede sonuca ulaşmak zorunda çünkü Avrupa'da transfer döneminin bitimiyle beraber, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımlar ve grup aşaması için kesin listelerini UEFA'ya bildirmek zorundalar. 

Bu sebeple Beşiktaş hem Cenk Tosun'un İngiltere'ye transferini hem de Smolov'la ilgili girişimini 24 saatte bitirmek zorunda. 

Öte yandan Fenerbahçe de Smolov'un menajerleriyle temasa geçerek futbolcunun transfer koşullarıyla ilgili bilgi aldı.  

Bir ara Fenerbahçe ve Dortmund'un da gündemine gelen 27 yaşındaki Fedor Smolov bu sezon Krasnodar formasıyla çıktığı 4 resmi maçta 2 gol kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum