Beşiktaş'a transferde kötü haber!

Orta saha transferinde Şenol Güneş'in ilk tercihi olan Amir Hadziahmetovic'te görüşmeler tıkandı.

Beşiktaş'a transferde kötü haber!
25 Ocak 2023 - 13:45 - Güncelleme: 25 Ocak 2023 - 17:18
Beşiktaş'ta ara transfer döneminde öncelikli pozisyonlardan biri olan orta saha transferinde hareketli anlar yaşanıyor. Orta saha için Şenol Güneş'in ilk tercihi olan Konyaspor'un yıldızından kötü haber geldi.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Wout Weghorst'un Manchester United'a transferinin ardından forvet hattını eski golcüsü Vincent Aboubakar ile güçlendiren Beşiktaş'a yıldız oyuncudan kötü haber geldi. Transferde pazarlıkların tıkandığı ve Siyah-Beyazlıların transferden vazgeçtiği öğrenildi.
 
Amir'e yeni teklif yok!
 
Beşiktaş ile Konyaspor arasında Amir Hadziahmetovic için yapılan pazarlıklar tıkandı. Siyah-Beyazlılar, Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği Bosna Hersekli orta saha için 3 milyon euro bonservisin yanı sıra bir oyuncuyu kiralık olarak önermişti.

Emrecan Uzunhan’ı bonservisiyle birlikte isteyen Konyaspor’un bu teklifi geri çevirdiği ve görüşmelerin durduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ın Hadziahmetovic için Konyaspor’a bu aşamada yeni bir teklif yapmayacağı belirtildi. Yeşil-Beyazlıların başarılı oyuncu konusunda farklı kulüplerle görüşmeleri sürdürdüğü ifade edildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum