Beşiktaş'a Ukraynalı golcü! Gol sorununa çözüm

Bu sezon forvetlerinden beklediği verimi alamayan Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Artem Dovbyk için nabız yoklayacağı iddia edildi.

Beşiktaş'a Ukraynalı golcü! Gol sorununa çözüm
02 Aralık 2021 - 12:30
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Sergen Yalçın'ın; stoper, orta saha ve forvet takviyesi planlaması sonrasında harekete geçti.

Listesinde birçok ismi bulunduran Beşiktaş Yönetimi'nin son olarak gündemine yeni bir ismi aldığı ortaya çıktı. Kulübe menacerler aracılığıyla önerilen Ukrayna Ligi ekiplerinden Dnipro'nun formasını giyen Artem Dovbyk'in radara girdiği kaydedildi.

Ukrayna Ligi'nin gol kralı

Bu sezon kulübüyle çıktığı 15 mücadelede rakip filelere 12 gol gönderen 24 yaşındaki futbolcu, şu anda Ukrayna Ligi'nde gol krallığı yarışında zirvede bulunuyor.

Ukrayna Milli Takımı'nın da formasını giyen 1,89'luk golcünün 1.5 milyon Euro'luk bir bonservis maliyetinin bulunduğu kaydedildi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dovbyk'le alakalı olarak resmi çalışmalara, teknik ekiple yapılacak görüşme sonrasında başlanabilir. (Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum