Beşiktaş - Adana Demir muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun altıncı haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Beşiktaş - Adana Demir muhtemel 11'ler
21 Eylül 2021 - 02:09 - Güncelleme: 21 Eylül 2021 - 22:46
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun altıncı hafta maçında Beşiktaş ile Adana Demirspor kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, N'Sakala, Mehmet Topal, Montero, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Pjanic, Salih, Larin, Batshuayi

Adana Demirspor: Ferhat, Svensson, Samet, Deli, Rassoul, Stambouli, Sinan, Vargas, Bjarnason, Assombalonga, Balotelli

Antalya'da geri dönüş...

Süper Lig'de geçen sezonun flaş takımlarından olan Karagümrük, bu kez de ilk 2 haftada 4 puan toplamayı başardılar. İlk hafta Gaziantep FK'yı deviren İstanbul ekibi, sonrasında Rize'den 1 puanla döndüler. Ancak Karagümrük karşısında zorlanmalarına karşın sahadan tek golle galibiyetle ayrılmayı başardı ve 3 haftada 7 puana ulaştı.

Sonrasında Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşan ve yıldızlarının etkili oyunuyla 3-0'lık galibiyete uzanmayı başardılar. Şampiyonlar Ligi'nde ise Dortmund'a mağlup olmalarına karşın ortaya konan mücadele taraftarları umutlandırdı.

Son lig maçında Devler Ligi dönüşü rotasyona giden Sergen Yalçın, ilk yarıda 2-0 geriye düşen takıma yaptığı hamlelerle mücadeleyi çevirdi ve siyah-beyazlılar sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş 5-1 önde

Beşiktaş ile Adana Demirspor arasında oynanan son 10 maçta 4 kez beraberlik sonucu çıktı. Siyah-beyazlılar 5 karşılaşmayı kazanırken Akdeniz ekibi sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum