Beşiktaş, Alvaro Negredo ile prensipte anlaştı!

Forvet transferi için birçok adayla görüşen Beşiktaş, son dönemde gündeme gelen Alvaro Negredo ile prensip anlaşmasına vardı. Şenol Güneş onay verirse transfer resmileşecek.

Beşiktaş, Alvaro Negredo ile prensipte anlaştı!
22 Temmuz 2017 - 19:13

Real Madrid'den Pepe'yi alarak büyük ses getiren Beşiktaş, forvet transferi için de çok tecrübeli bir isimle anlaştı. Real Madrid, Sevilla, Manchester City ve Valencia formalarıyla çok sayıda gol atan Alvaro Negredo ile prensip anlaşmasına varan Siyah-Beyazlılar'da bu transfer için son kararı Şenol Güneş verecek. 

TOP HOCADA

BeIN SPORTS'un haberine göre İspanyol forvetin şartlarını karşıyalabileceğini belirten Beşiktaş, Alvaro Negredo ile prensipte el sıkıştı. Teknik direktör Şenol Güneş'in bu ismi onaylaması halinde Negredo, sağlık konrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak için yakın zamanda İstanbul'un yolunu tutacak. 

10 KEZ AĞLARI HAVALANDIRDI

2009 yılında transfer olduğu Sevilla'dan 2013'te 20 milyon Euro bedelle Manchester City'ye giden Negredo, 2015'te 28 milyon Euro'ya Valencia formasıyla La Liga'ya geri döndü. Bir sezon burada kalan 31 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekibi Middlesbrough'da geçirirken çıktığı 39 maçta 10 gol atıp 5 de asist yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum