Beşiktaş - Antalyaspor maçının kilidi...

Süper Lig'de Beşiktaş, koronavirüs sonrası perdeyi Vodafone Park'ta Antalyaspor'a karşı açıyor. İşte maçın kaderine doğrudan etki etmesine aday gösterdiğimiz iki futbolcu...

Beşiktaş - Antalyaspor maçının kilidi...
12 Haziran 2020 - 21:55 - Güncelleme: 13 Haziran 2020 - 00:18

Pandemi sonrası tekrar başlayan Süper Lig'de Beşiktaş ile Antalyaspor kozlarını Vodafone Park'ta paylaşacak. İki takımın İstanbul'da oynayacağı maçta öne çıkacak futbolcuların kim olabileceğine bakacağız.

Ev sahibi Beşiktaş'ta en golcü isim olan Burak Yılmaz, sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Kanat oyuncusu N'Koudou da sakatlığı nedeniyle yok. Bu durum şüphesiz siyah beyazlı takımın gol yollarında büyük handikap yaratacak. 

Beşiktaş'ta sezon öncesi antrenmanlarda en hazır durumda gözüken futbolculardan birisi Prince Kevin Boateng oldu. Hatta Beşiktaş'ın son paylaştığı videoda attığı klas gol hafızalarımızda... Gerçekten güzel bir goldü. Pandemi öncesi de Beşiktaş'a hemen alıştığını görmüştük. Burak Yılmaz'ın yokluğunda biraz daha ileride oynayacaktır. Maçın skoruna etki etmesi en muhtemel oyuncu olarak Boateng'i söyleyebiliriz. 


Antalyaspor, Lukas Podolski'ye bakıyor

Gelelim Antalyaspor'a... Akdeniz ekibi, pandemi öncesinde ciddi bir form yakalamıştı. Son 12 maçta sadece 1 yenilgileri vardı. Bu form artışında Lukas Podolski'nin etkisi oldukça büyüktü. Alman yıldız, zaten Süper Lig'i yakından tanıyor. Bunu da sezonun ikinci yarısında herkese gösterdi. 6 maçta belki 2 golü bulunuyor ama tecrübesi ile takım arkadaşlarına çok sayıda pozisyon yarattı. 

Beşiktaş'ta kalede kimin olacağı soru işareti, savunmada Victor Ruiz şüpheli, beklerde Gökhan ve Caner'in aklında transfe var. Zaten sıkıntılı bir Beşiktaş savunma hattı var ve Antalyaspor, Beşiktaş'a son 4 maçtır gol atıyor. Bu seriyi sürdüreceklerse Lukas Podolski'nin performansı belirleyici olacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum