Beşiktaş Başakşehir'den puanı penaltıyla aldı

4 önemli oyuncusundan yoksun olan siyah-beyazlı ekip, 5. Hafta maçında kendi sahasında Medipol Başakşehir'le 1-1 berabere kalarak 2 önemli puan daha kaybetti.

Beşiktaş Başakşehir'den puanı penaltıyla aldı
23 Eylül 2019 - 21:57

Sezon başından beri ortaya koyduğu istikrarsız futbolla dikkat çeken Beşiktaş 5. Hafta maçında kendi sahasında Medipol Başakşehir'le 1-1 berabere kalarak 2 önemli puan daha kaybetti.

Vodafone Park'ta oynanan mücadaleye sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle değişik bir savunma dizilişiyle çıkan siyah-beyazlı ekip 60 dakika çok etkisiz bir futbol ortaya koydu.

İlk yarıda hakem Suat Arslanboğa kendisini iten Adem Ljajic'i sarı kartla cezalandırırken, bariz gol şansındaki Gulbrandsen'in Douglas tarafından düşürüldüğü pozisyonda da ilk yarının son düdüğünü çaldı. Bu pozisyona Başakşehirli oyuncuların itirazı sonuçsuz kaldı.

Mücadelenin 55. dakikasında Beşiktaş savunmasının uzaklaştıramadığı top Crivelli'nin önünde kaldı. Fransız futbolcu da takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti...

83. dakikada Beşiktaş'ın sağ kanattan gelişen atağıda, topun ceza alanına ortalandığı anda Epureanu Burak Yılmaz'ı çekerek düşürdü. Önce aut kararı veren hakem Arslanboğa VAR uyarı sonrası penaltıya hükmetti ve Epureanu'ya sarı kart gösterdi.

Penaltıyı kullanan Burak Yılmaz skoru eşitledi: 1-1

Kalan dakikalırda iki takımın da çabası sonucu değiştirmedi ve mücadele 1-1 tamamlandı.

Bu sonucun ardından puanını 5'e çıkartan Beşiktaş 11'nci sırada haftayı kapatırken, aynı puana sahip Medipol Başakşehir hemen bir basamak altta 12. sırada haftayı tamamladı.

Mücadelede sarı kart gören Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Adem Ljajic önümüzdeki hafta oynanacak Trabzonspor deplasmanında cezalı duruma düştü.

Bu sezon ilk kez bir resmi maçta forma giyen Burak Yılmaz da tam hazır olmamasına karşın hem takımına penaltı kazandırdı, hem de puan getiren golü kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum