Beşiktaş camiası Vodafone Park'ta buluştu

Siyah-beyazlıların şampiyonluğunda büyük payı bulunan Vodafone Park’ta düzenlenen iftar yemeğine kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Beşiktaş camiası Vodafone Park'ta buluştu
18 Haziran 2017 - 17:01

Beşiktaş camiası dün akşam Vodafone Park’ta düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Kulüp Başkanı Fikret Orman ve eski-yeni yönetim kurulu üyeleri, eski sporcular, medya mensupları, Beşiktaşlı sanatçılar ve camianın önde gelen isimleri bir araya geldi.

Fikret Orman, iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada “Varılan hedefler son değil, başlangıçtır” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş ailesinin değerli paydaşları ile bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Geçen sene burada son kez iki yıldızlı forma ile mücadele edeceğimizi söylemiştim. Bugün bu sözü yerine getirmiş olmanın sevinci içindeyim. İki sene üst üste şampiyon olduk ve göğsümüze üçüncü yıldızı taktık.

Bugünlere kolay gelmedik. Zor dönemleri birlikte atlattık. Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir aile olduğunu herkese gösterdik. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, sporcularımıza ve teknik ekibimize, taraftarlarımıza, kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. ‘Feda’ diyerek bize güvendiniz. ‘Gururlan’ diyerek güneşli günleri araladık.

Şimdi ‘Efendi’ olarak önemli başarılara imza atıyoruz. Daha da büyük başarılar elde edeceğimize şüphem yok. Varılan hedefler son değil başlangıçtır. Şimdi daha çok çalışmalıyız.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum