Beşiktaş - D. Kiev muhtemel 11'ler

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu rövanş maçında temsilcimiz Beşiktaş, kendi evinde Dinamo Kiev ile mücadele edecek.

Beşiktaş - D. Kiev muhtemel 11'ler
31 Ağustos 2023 - 00:12
Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşı karşıya gelecek. 31 Ağustos Perşembe günü, Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasında oynanacak mücadele 21:00'de başlayacak.

Beşiktaş'ın evi Beşiktaş Park'ta oynanacak olan mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu'ndan hakem João Pinheiro yönetecek.

Konferans Ligi Play-Off turundaki Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı TRT Spor'dan canlı olarak izlenebilecek.

Avantaj Beşiktaş'ta

UEFA Konferans Ligi play off turunda son maçlar bu hafta oynanacak. Grup aşamasına kalan takımların belli olmasının ardından kuralar çekilecek ve hangi takımın hangi grupta yer aldığı ortaya çıkacak.

İlk maçı deplasmanda oynayan temsilcimiz Beşiktaş, karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmıştı. Kara Kartal, kendi seyircisi önündeki mücadeleye skor avantajı ile çıkacak.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçına Mert, Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Umut Meraş, Amir Hadziahmetovic, Salih, Gedson Fernandes, Rashica, Muleka, Aboubakar 11'i ile çıkması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum