Beşiktaş - Dortmund muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Borussia Dortmund ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Beşiktaş - Dortmund muhtemel 11'ler
15 Eylül 2021 - 03:06 - Güncelleme: 16 Eylül 2021 - 02:29
UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. 

Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Mücadele saat 19:45'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Welinton, Rıdvan, Pjanic, Josef, Ghezzal, Atiba, N'Koudou, Batshuayi

Dortmund: Kobel, Meunier, Pongracic, Akanji, Guerreiro, Bellingham, Witsel, Dahoud, Reus, Malen, Haaland

Eksikler

Beşiktaş: Alex Teixeira, Vida, Hasic

Dortmund: Reyna, Emre Can, Zagadou, Morey, Hazard

Ligde zirvede

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, yeni macerasında da üçlü başladı. İlk 4 haftada 10 puan toplayan siyah-beyazlılar, ligin zirvesinde yer alıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde güç katması için transfer edilen Batshuayi ve Pjanic gibi oyuncular da fazlasıyla formda gözüküyor.

Haaland yine çok formda

Bundesliga'da ilk haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 9 puanı olan Dortmund, lider Wolfsburg'un 3 puan gerisinde yer alıyor. Alman ekibin süper golcüsü Haaland, bu sezona da çok formda başladı. Norveçli santrfor, 6 maçta rakip fileleri 8 kez havalandırdı ve 4 de asist yapmayı başardı.

Dortmund 2 maçı da kazandı

Beşiktaş ile Dortmund, Avrupa kupaları tarihinde üçüncü kez karşılaşacak. Alman ekibi, daha önce oynanan maçları 1-0 ve 2-1 kazanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum