Beşiktaş - Eyüpspor muhtemel 11'ler

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Beşiktaş, evinde Eyüpspor'u ağırlıyor. İşte galip gelen takımın son 16 turuna yükseleceği karşılaşmayla ilgili yaşanan son gelişmeler ve takımların muhtemel 11'leri...

Beşiktaş - Eyüpspor muhtemel 11'ler
16 Ocak 2024 - 00:00 - Güncelleme: 16 Ocak 2024 - 00:54
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye Kupası 5. Tur maçında Beşiktaş, evinde teknik direktör Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'u konuk ediyor.

16 Ocak Salı günü, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 21.00'de başlayacak ve A Spor'dan şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

Kazanan takımın son 16 turuna yükseleceği kritik mücadeleyi hakem Murat Erdoğan yönetecek.

Beşiktaş - Eyüpspor muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Tayyip Talha, Necip Uysal, Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Demir Ege, Rashica, Semih Kılıçsoy, Muleka

Kartal'da 7 eksik var

Siyah-beyazlı ekipte 7 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Eyüpspor karşısında forma giyemeyecek. Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar, müsabakada görev yapamayacak. Kadro dışı bırakılan Valentin Rosier'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ile Amir Hadziahmetovic de sahada olamayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum