Beşiktaş, Fernandes'in bonservisini belirledi!

Beşiktaş, Avrupa'nın önemli kulüplerinin takibinde olan Gedson Fernandes'in bonservisini belirledi.

Beşiktaş, Fernandes'in bonservisini belirledi!
05 Ekim 2023 - 11:10 - Güncelleme: 05 Ekim 2023 - 11:12
Beşiktaş’ın Portekizli ismi Gedson Fernandes, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin radarına girmeyi başardı.

Siyah-Beyazlılar son olarak 24 yaşındaki futbolcu ile sözleşme yeniledi. Ancak birçok ekip Gedson’u transfer listesinde bulunduruyor.

Brugge maçında canlı izlediler

Bu takımların başında Alman devi Borussia Dortmund yer alıyor. Alman kulübünün gözlemcileri Club Brugge - Beşiktaş maçında- Portekizli yıldızı canlı izledi. Dortmund dışında Atletico Madrid ve ve Borussia Mönchengladbach’ın da Gedson’u listesinde bulundurduğu öğrenildi.

Beşiktaş bonservisini belirledi

Siyah- Beyazlılar, Gedson için son olarak 30 milyon Euro istiyor.

İstatistikleri göz dolduruyor

Gedson Fernandes, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile 36 maçta 2 bin 856 dakika süre aldı. Bu süreçte 3 gol, 7 asistle katkı veren genç yıldız, orta sahadaki performansıyla İspanyol ekibi Atletico Madrid'in dikkatini çekmeyi başarmıştı. Bu sezon ise şu ana kadar 11 maça çıkan Gedson 1 gol, 2 asist yaptı. Siyah-Beyazlılar, oyuncu ile ilgilenen birçok kulüp olsa da 30 milyon euronun altında gelen teklifleri değerlendirmeye almayacak. Çünkü sözleşmeye göre; oyuncudan elde edilecek olan bonservis bedelinin yarısı eski kulübü Benfica'ya verilecek.

47 maçta 4 gol attı

Gedson, Beşiktaş forması altında çıktığı 47 resmi maçta 3 bin 844 dakika sahada kaldı. Portekizli orta saha, bu süre içinde 4 gol, 9 asistlik performans sergiledi. 24 yaşındaki oyuncu 8 sarı kart gördü.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum