Beşiktaş, Fernando Santos ile 'ilk' hedefinde!

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos önderliğindeki ilk maçında gözünü galibiyete ve kötü seriyi bitirmeye dikti.

Beşiktaş, Fernando Santos ile 'ilk' hedefinde!
12 Ocak 2024 - 12:15
Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos ile ilk maçına Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Fatih Karagümrük karşısında çıkacak. Beşiktaş, bu maçla hem Fernando Santos yönetimindeki ilk galibiyetini almak hem de iç sahadaki yenilgi serisine son vermeyi hedefliyor.

Siyah-beyazlılar favori olarak çıkacakları Fatih Karagümrük karşısında sahadan 3 puanla ayrılırsa, Trendyol Süper Lig'de iç sahada 3 maç aradan sonra galip gelmiş olacak. Beşiktaş iç sahada oynadığı son 3 lig maçında Fenerbahçe, Alanyaspor ve Kasımpaşa'ya mağlup olmuştu.

Fernando Santos'un ilk heyecanı

Tecrübeli Portekizli teknik direktör Fernando Santos da taraftarı önündeki ilk maçına çıkacak. Santos, Polonya Milli Takımı'ndan ayrılmasının ardından ilk kez yedek kulübesindeki yerini alacak.

Beşiktaş'ta moraller yerinde

Beşiktaş, hafta arasındaki Trendyol Süper Lig'deki erteleme maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Siyah-beyazlılar, Fatih Karagümrük karşısında kazanarak iç sahada bu sezon yeni bir galibiyet serisinin ilk adımını da atmak istiyor. Beşiktaş bu sezon 3 Eylül'deki Sivasspor maçı ile başlayan ve 9 Aralık'taki Fenerbahçe maçı ile sona eren 5 maçlık bir iç saha galibiyet serisi yaşamıştı.

Beşiktaş'ın evindeki son galibiyet serisi

Sivasspor: 2-0
Kayserispor: 2-1
İstanbulspor: 2-0
Gaziantep FK: 2-0
Başakşehir: 1-0

YORUMLAR

  • 0 Yorum