Beşiktaş - Galatasaray maçının iki kilit ismi

Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçta iki takımdan da kilit futbolculara göz atıyoruz.

Beşiktaş - Galatasaray maçının iki kilit ismi
25 Ekim 2021 - 13:20
Süper Lig'de Beşiktaş ve Galatasaray arasında kritik bir derbi maçı oynanacak. Zorlu maç öncesi iki takımdan da kilit oyunculara bakıyoruz.

Beşiktaş'ta kilit rol oynayabilecek oyuncu bize göre Miralem Pjanic. Tecrübeli yıldız, bu tarz maçları kariyeri boyunca birçok kez oynamış bir isim. Sakatlığında Beşiktaş'ın onu ne kadar aradığını gördük. Orta sahalara baktığımızda Beşiktaş'ın hücum yönünün daha ağır bastığı bariz. Burada Pjanic'in klasik pasları ve şutları belirleyici olabilir. Beşiktaş, derbide ağırlığını koymak istiyorsa Pjanic'in performansına bakacaktır.

Galatasaray'ın beklediği isim...

Galatasaray'da ise kilit oyunu olarak Marcao'yu ön plana çıkartıyoruz. Bu sene iki farklı Marcao izledik. Aslında izleyemedik... Süper Lig'de takım arkadaşıyla kavga eden bir Marcao varken Avrupa Ligi'nde haftanın kadrosuna giren bir Marcao var. Avrupa'da performansı gerçekten etkileyici. Süper Lig'de pek o performansı göremedik ama Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova maçlarında Marcao'nun Galatasaray için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gördük. Sadece savunma anlamında değil, oyun kurma yönünde de Galatasaray'ın Marcao'ya çok ihtiyacı var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum