Beşiktaş, Gaziantep FK'dan oyuncu kiralıyor

TFF'nin aldığı karar sonrasında Süper Lig ekipleri, ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın oyuncularını transfer etmek için harekete geçtiler. Beşiktaş, hem Gaziantep FK'ne destek olmak için hem de değerlendirebilecekleri bir oyuncu olduğu için Alexandru Maxim'i kiralamak istiyor.

Beşiktaş, Gaziantep FK'dan oyuncu kiralıyor
14 Şubat 2023 - 14:16 - Güncelleme: 14 Şubat 2023 - 14:19
Spor Toto Süper Lig'den çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın oyuncuları 6 aylık süreyle başka bir takıma kiralanabilecek. İki takımın yabancı oyuncuları ise ilk 11'de 9. yabancı oyuncu olarak sahaya çıkabilecek. TFF'nin bu kararı sonrası Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri her iki takımın futbolcularını kiralamak için harekete geçti.

Beşiktaş, bir yandan yaşadığımız büyük afet sebebiyle deprem bölgelerine desteğe devam ederken diğer yandan transfer hamlelerini de sürdürüyor.

Alexandru Maxim

Beşiktaş, Gaziantep Futbol Kulübü'nden Alexandru Maxim için temaslarına devam ediyor. Beşiktaş. 32 yaşındaki Romanyalı 10 numarayı, sezon sonuna kadar kiralamak için Gaziantep'le yaptığı temaslarda büyük aşama kaydetti.

İmza yakın

Teknik direktör Şenol Güneş'inde onayı sonrasında bu transferin yakın süreçte tamamlanması bekleniyor. Gaziantep'in ligden çekilmesi sebebiyle geçici süreyle ayrılığa olumlu bakan Maxim de Beşiktaş'a transfer olmaya hazır.

Amadou Dante

Avusturya ekibi Sturm Graz'ın 22 yaşındaki sol beki Amadou Dante için girişimlerde bulunan yönetim, Malili futbolcuyu ikna etti. Müslüman bir ülkede forma giymeye olumlu bakan genç oyuncudan yeşil ışık alması sonrasında kulübüyle temaslarda bulunan Kara Kartal, 5 milyon euroluk talebi bulunan Graz'la pazarlıklarını sürdürüyor.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum