Beşiktaş Rize'ye gol yağdırdı: 4-1

Çaykur Rizespor'dan iki oyuncunun kırmızı kart gördüğü maçta bir penaltı kaçıran Ricardo Quaresma asistleriyle, Mustafa Pektemek de ilk yarıda bulduğu iki golle yıldızlaştı.

Beşiktaş Rize'ye gol yağdırdı: 4-1
29 Ekim 2018 - 21:42 - Güncelleme: 30 Ekim 2018 - 12:08

Spor Toto Süper Lig'in 10. Haftası'nın kapanış maçında Beşiktaş kendi sahasında Çaykur Rizespor'u farklı mağlup etti.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakiplerine mağlup olduğu haftada Beşiktaş Rizespor karşısında maça çok iyi başladı. Henüz 3. dakikada Ricardo Quaresma'nın asistinde Mustafa Pektemek siyah-beyazlı takımı 1-0 öne geçirdi. 

10. dakikada Orhan Ovacıklı hakem Bülent Yıldırım'dan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

40. dakikada Quaresma-Mustafa ikilisi bir kez daha sahne aldı. portekizli oyuncu ikinci asistini yaparken Mustafa Pektemek de karşılaşmadaki ikinci golünü Rizespor ağlarına gönderdi.

49. dakikada Roco'nun kendi kalesine attığı golle konuk Çaykur Rizespor farkı bire indirdi ve umutlandı: 2-1

60. dakikada Quaresma'nın kullandığı penaltı atışını Rizespor kalecisi Gökhan kurtardı. Penaltı sonrası hakem Bülent Yıldırım Saadane'ye ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart götererek oyun dışı bıraktı.

72. dakikada Lens'in taşıdı topa Caner çok sert bir vuruş yaptı. Robin Yalçın'a çarpan top yön değiştirdi ve Beşiktaş'ın 3. golü olarak ağlara gitti: 3-1

79. dakikada günün yıldızlarından Quaresma üçüncü asistini yaptı. Portekizli yıldızın sağ kanattan ortasına iyi yükselen Vagner Love farkı üçe çıkartan isim oldu: 4-1

Bu sonucun ardından puanını 18'e yükselten Beşiktaş 4. sıraya oturdu.

16. sıradaki Çaykur Rizespor ise 8 puanda kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum