Beşiktaş golcüyü Brezilya'da buldu

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş rotasını Güney Amerika'ya çevirdi! Hedefteki isim Miguel Borja.

Beşiktaş golcüyü Brezilya'da buldu
24 Temmuz 2021 - 00:58
Ahmet Nur Çebi yönetimindeki Beşiktaş, forvet transferi için yoğun bir şekilde çalışıyor. Sabah Gazetesi muhabiri Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre Beşiktaş'ta forvet için iki yeni aday ortaya çıktı. Diego Costa, Dzeko ve Willian Jose gibi isimlerden vazgeçildi.

Beşiktaş golcü transferinde rotasını Miguel Borja'ya çevirdi. Siyah-beyazlılar, maliyeti uygun olması halinde Miguel Borja'yı bonservisi ile alacak.

28 yaşındaki Kolombiyalı yıldız, geçtiğimiz yaz da siyah-beyazlıların gündemine gelmiş ancak görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı.

Teknik heyetin de görüşleri doğrultusunda Borja'yı tekrar listesine dahil eden Beşiktaş, iki farklı seçenek üzerinde duruyor. Birincisi, Palmeiras ile Aralık 2022'de sözleşmesi bitecek Kolombiyalı yıldız, maliyeti uygun olursa bonservisi ile birlikte kadroya katılacak. İkincisi ise kiralama artı satın alma opsiyonu...

Daha önce Deigo Costa, Edin Dzeko, Marko Arnautovic ve Willian Jose gibi isimlerden ekonomik nedenlerle vazgeçen Beşiktaş, Miguel Borja'yı bitirmekte kararlı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum