Beşiktaş için 80 milyon TL

Beşiktaş, 'Bırakmam Seni' kampanyası için bağış gecesi düzenledi. Bağış yapanlar arasında Rahmi Koç ve Nevzat Aydın gibi isimler de vardı.

Beşiktaş için 80 milyon TL
10 Ağustos 2020 - 10:50
Beşiktaş, 'Bırakmam Seni' kampanyası kapsamında bağış gecesi düzenledi. Vodafone Park'ta düzenlenen geceye Rahmi Koç 10 milyon lira bağışlayarak en yüksek bağışı yapan kişi oldu. Gece sonunda toplam 80 milyon TL'yi aşan bir meblağ toplandı.

Ahmet Nur Çebi, Rahmi Koç’un 10 milyon TL bağışladığını açıklarken, "300 bine yakın SMS aldık. Destekleyenler var, beni arayanlar var. Programın içinde bunları sunmak isterim. Camiamızın abisi dediğimiz Rahmi Koç, 10 milyon lira bağışa katkı vererek başlayacağını söylemek istiyorum" dedi.

Rahmi Koç'un büyük bağışının ardından en yüksek rakam Başkan Ahmet Nur Çebi'den geldi. Çebi de 5 milyon lira bağışlarken, Beşiktaş yönetim kurulu da toplam 5 milyon lira bağış yaptı.

En yüksek bağışı yapanlar
Rahmi Koç: 10 milyon TL
Beşiktaş Yönetim Kurulu: 5 Milyon TL
Ahmet Nur Çebi: 5 milyon TL 
Nevzat Demir: 2 milyon TL
Cemil Kazancı: 2 milyon TL
Tayfun Çebi - Arzu Çebi: 1 milyon 903 bin TL
Umut Tahir Güneş: 1 milyon TL  + 200 adet tişört
Aykan Aydın: 1 milyon TL
Celal Arar: 1 milyon TL
Tevfik Yamantürk: 1 milyon TL
Celal Aral: 1 milyon TL

Başkan Ahmet Nur Çebi, kampanyaya ismini açıklamak istemeyen kişilerin de bağış yaptığını belirtirken, şu ifadeleri kullandı;

"Biz de kampanyaya destek vereceğiz. Yöneticilerimiz 5 milyon TL veriyor. Ben de başkan olarak 5 milyon TL bağışta bulunuyorum. Bunu anons etmek istiyorum. Bu geceyi hazırlarken, emekleri geçen bütün arkadaşlarıma, Kanal D sahiplerine en derin duygularımı gönderiyorum. Hayatını kaybeden Emre Gönlüşen'e de Allah'tan rahmet diliyorum. Allah rahmet etsin. Hayat devam ediyor. Beşiktaş da devam edecek. Kampanyaya destek bekliyoruz. İsmini açıklamak istemeyen bazı kişiler de olacak."

Bağış gecesinde ne kadar toplandı?

Vodafone Park'ta düzenlenen gecede 80 milyon lira toplanırken 156 bin de SMS atıldığı açıklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum