Beşiktaş ikinci yarıda açıldı: 3-1

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda ülkemizi temsil eden Beşiktaş, Fenerbahçe derbisini düşünerek önemli oyuncularını dinlendirdiği maçta Norveç ekibi Sarsborg'u ikinci yarıda bulduğu gollerle farklı devirdi ve grupta liderliğe oturdu.

Beşiktaş ikinci yarıda açıldı: 3-1
20 Eylül 2018 - 21:49

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda ülkemizi temsil eden Beşiktaş, Fenerbahçe derbisini düşünerek önemli oyuncularını dinlendirdiği maçta Norveç ekibi Sarsborg'u ikinci yarıda bulduğu gollerle farklı devirdi.

Pazartesi akşamı Kadıköy'de oynayacağı fenerbahçe derbisi yüzünden Quaresma, Babel, Vida, Adriano gibi as oyuncularını dinlendiren siyah-beyazlı ekip Norveç temsilcisi karşısında ilk yarıda fazla etkili olamadı.

0-0 sonuçlanan ilk yarının ardından Babel'i oyuna alan Şenol Güneş'in bu hamlesi sonuç getirdi ve 51. dakikada Hollandalı yıldızın golüyle Beşiktaş 1-0 öne geçti.

69. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Adem Ljajic'in ortasına çok iyi bir kafa vuruşu yapan Enzo Roco Beşiktaş formasıyla ilk golünü UEFA Avrupa Ligi'nde atmış oldu.

Bu golün ardından rahatlayan ve oyunu kendi yarı alanında kabul eden Beşiktaş 82. dakikada harika bir golle farkı üçe çıkardı. Güzel paslaşmalarla ceza alanına giren Oğuzhan topu boş durumdaki Lens'e gönderdi. Hollandalı futbolcunun yerden köşeye vuruşu durumu 3-0'a taşıdı.

Karşılaşmanın 90+4'üncü dakikasında Kristoffer Zacharhiassen skoru belirleyen golü attı: 3-1

Genk zorlanmadı

Gruptaki diğer karşılaşmada Genk, Malmö'yü 2-0 yenerek Beşiktaş'la birlikte ilk haftayı 3 puanla kapatmış oldu.

Beşiktaş I Grubu'ndaki ikinci maçında İsveç'in Malmö takımıyla 4 Ekim Perşembe akşamı deplasmanda karşılaşacak.

Sarsborg ise kendi evinde Belçika'nın Genk ekibiyle mücadele edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum