Beşiktaş'ın dikkat etmesi gereken Portekizli

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Sporting ile oynayacağı maçın iki kritik oyuncusuna bakıyoruz.

Beşiktaş'ın dikkat etmesi gereken Portekizli
19 Ekim 2021 - 07:15 - Güncelleme: 19 Ekim 2021 - 07:45
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Sporting ile oynayacağı kritik maçta galibiyet arayacak. Peki bu zorlu maçta kilit oyuncular kimler olabilir? 

Beşiktaş'ta kilit oyuncu olması muhtemel futbolcu bize göre Rachid Ghezzal. Geçen sezonun çoğu kişiye göre en iyi oyuncusu olan Ghezzal, bu sezon istenen forma henüz yaklaşamadı.

Beşiktaş'ın onun iyi oyununa çok ihtiyacı var. İyi gününde neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz. Bu maç tam da onun beklentileri karşılama maçı. Sağ kanattan içeriye girip alışık olduğumuz sihirleri yapabilirse Sporting kalesinde büyük tehlikeler yaratabilir.

Sürpriz koşularına dikkat!

Sporting'de ise dikkat edilmesi gereken oyuncu olarak Joao Palhinha'yı belirledik. Palhinha, yüksek skorlar yapan bir orta saha değil belki ama Sporting'in adeta beyni konumunda. Oyunun iki yönünü de çok iyi oynayabiliyor. Ataklar onla başlıyor. Oyunu şekillendiren futbolcu.

Orta sahada Beşiktaş üstünlüğü almak istiyorsa Palhinha ile başa çıkmak zorunda. Sürpriz koşularına da dikkat etmek gerekir. Dortmund maçında Bellingham'ın yaptığı koşular Beşiktaş'ın canını çok yakmıştı. Aynı hataya Palhinha karşısında düşmemek lazım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum