Beşiktaş'ın grubundaki ihtimaller

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı C Grubu'nda ihtimallerin ne durumda olduğunu değerlendirdik.

Beşiktaş'ın grubundaki ihtimaller
03 Kasım 2021 - 07:11 - Güncelleme: 03 Kasım 2021 - 07:12
Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş; Dortmund, Ajax ve Sporting ile mücadele ederken henüz galibiyet alamadı. Peki zorlu grupta ihtimaller nelerdir? 

İlk 3 maçın tamamını kazanan ve bu maçlarda 11 gol atıp sadece 1 gol yiyen Ajax, 9 puanla zirvede. Dortmund 6, Sporting 3, Beşiktaş 0 diye ilerliyor grup. Ajax, Dortmund'u tekrar yenmesi halinde son 16 turunun ucundan tutunacak. 

Beşiktaş için kader haftası

Beşiktaş için ise 'ya tamam ya devam' haftası. Siyah beyazlılar, Sporting'e yenilmesi halinde büyük ihtimal Avrupa defterini kapatmış olacak. Beşiktaş'ın gerçekçi hedefi şu an Avrupa Ligi'ne katılmak. Ancak Sporting'e kaybedilirse bu şans büyük ölçüde ortadan kalkmış olacak çünkü Sporting, Beşiktaş'ı yenmesi halinde ikili averajda üstünlüğü eline alacak. 

En kritik maçlar

C Grubu'nda en kritik haftadayız. Bu maçlardan çıkacak sonuçlar çıkacak veya ümidini kaybeden takımları belirleyebilir. Ajax, Dortmund'a yenilmezse grup liderliği için büyük bir avantaj yakalayabilir, Sporting'in Beşiktaş'ı yenmesi halinde temsilcimiz yarış dışı kalıp, ilk 3 kıyasıya bir rekabete girebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum