Beşiktaş'ın kozu Quaresma

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk karşılaşmasında yarın Portekiz temsilcisi Porto ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma, yeni başarı için görev bekleyecek.

Beşiktaş'ın kozu Quaresma
12 Eylül 2017 - 11:33 - Güncelleme: 12 Eylül 2017 - 11:37

Beşiktaş formasıyla Avrupa'da şu ana dek 11 gol atan Quaresma, siyah-beyazlıların Avrupa kupalarında takımının en golcü oyuncusu durumunda. Portekizli futbolcu yarın bir gol attığı takdirde 12 gole ulaşacak ve Bobo'yu yakalayacak. 33 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'ın geçen sezon Avrupa kupalarında yaptığı maçlarda 3 gol attı. Quaresma, bu 3 golü de Şampiyonlar Ligi'nde attı.

CENK TOSUN, DEMBA BA VE PANCU'NUN ARKASINDA

Siyah-beyazlılar'ın forvet oyuncusu Cenk Tosun ise 7 golle mevcut kadroda en golcü ikinci oyuncu durumunda. 

Avrupa kupalarında geçen sezon takımı adına 4 gol atan Cenk, 8 gollü Demba Ba ile 9 kez fileleri havalandıran Gabriel Daniel Pancu'ya yaklaştı. 26 yaşındaki Cenk, yarınki mücadelede bir veya daha fazla gol atarsa bu iki oyuncuyu geçme fırsatı yakalayacak.

DİĞER GOLCÜLER

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekipte Anderson Talisca ve Ryan Babel, Avrupa'da üçer kez fileleri havalandırdı.

Beşiktaş'ta ayrıca Oğuzhan Özyakup ile Mustafa Pektemek ikişer; Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Tolgay Arslan birer kez gol sevinci yaşadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum