Beşiktaş İspanya'ya gidiyor

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, yeni sezona İspanya’da hazırlanacak. İşte Beşiktaş’ın İspanya programı…

Beşiktaş İspanya'ya gidiyor
22 Temmuz 2017 - 12:45

Sezonu şampiyon tamamladıktan sonra rakiplerine oranla gelecek sezon hazırlıklarına daha geç start veren Beşiktaş, İspanya’da hazırlık maçları oynayacak.

Marka yaygınlığını arttırmak ve hazırlık maçı oynamak için Çin’e giden siyah-beyazlılar, burada Bundesliga ekiplerinden Schalke ile karşılaştı. Beşiktaş, daha çok hazırlık maçı oynamak ve maç ritmi kazanmak için rotasını İspanya olarak belirledi.

 

3 GÜN İZNİN ARDINDAN ROTA İSPANYA

Çin seyahatinin ardından oyuncular 3 günlük izinle takımdan ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, yarın öğle saatlerinde toplanarak İspanya'nın Marbella şehrine giderek çalışmalarına başlayacak.

Beşiktaş, İspanya’da 3 hazırlık maçı oynayacak.

25 Temmuz Salı günü Real Valladolid ile Marbella Stadı'nda karşılaşacak olan Beşiktaş, 27 Temmuz Perşembe günü de aynı statta Las Palmas ile hazırlık maçı oynayacak.

30 Temmuz Pazar günü Mirador Stadı'nda Real Betis'le karşılaşacak olan Beşiktaş, İspanya kampını tamamlayacak ve Türkiye'ye geri dönüş yapacak.

Beşiktaş’ın tüm maçları TSİ 20.00'de başlayacak.

Beşiktaş, Atiker Konyaspor ile 6 Ağustos Pazar günü oynayacağı Süper Kupa maçı hazırlıklarına, Nevzat Demir Tesisleri’nde devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum