Beşiktaş, İstanbul, cehennem...

Gelecek sezon Chelsea'de forma giymesi beklenen Timo Werner için İngiliz basınından çarpıcı bir hatırlatma geldi. Beşiktaş, İstanbul ve cehennem...

Beşiktaş, İstanbul, cehennem...
06 Haziran 2020 - 18:13 - Güncelleme: 06 Haziran 2020 - 21:27

Chelsea'nin Leipzig'te forma giyen Timo Werner'in 60 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna katacağı belirtiliyor. Bu gelişmenin ardından İngiliz basını, golcü oyuncu için çarpıcı bir hatırlatma yaptı: Timo Werner'i nasıl tanıdık?

İşte bu sorunun cevabına, Türk futbolseverler fazlasıyla hakim...

"Türkiye'de her şey daha farklı"

"Şampiyonlar Ligi maçlarının her zaman özel bir havası vardır. Ancak o maç Türkiye'de oynanıyorsa, her şey daha da farklıdır."

Alman oyuncu İstanbul'da tanındı

İngilizler, o geceyi anlatırken sözlere bu şekilde başladılar ve şöyle sürdürdüler: "İstanbul'da oynarken cehennemle karşılaşacağınızı bilirsiniz. Ancak Werner'in yaptıkları beklenemezdi. Beşiktaş ile İstanbul'da oynanan maçta Werner, stattaki gürültüye daha fazla dayanamadı ve 32. dakikada oyundan çıkmak istedi. İşte Alman oyuncuyu tüm dünya böyle tanıdı"

Maçın ardından Leipzig'in teknik direktörü Ralph Hasenhuttl'ün sözleri de hatırlatıldı. Avusturyalı teknik adam, "Takımınızı böyle bir atmosfere hazırlamak imkansız. Sağık eden bir gürültü vardı ve bundan etkilendik" demişti.


"Kendimi iyi hissetmiyorum"

Werner ise "Hayatımda böyle bir atmosfer görmedim. Maça odaklanamadım. Kulaklarım iyi değildi ve halen kendimi iyi hissetmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş ile Leipzig arasında oynanan maçı temsilcimiz, Babel ve Talisca'nın golleriyle 2-0 kazanmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum